PADI DISCOVER SCUBA DIVING -DSD

Dykare vid ytan

FÅ EN FÖRSTA INBLICK I VÄRLDEN UNDER YTAN

Har du alltid undrat över hur det känns att vara viktlös och andas under ytan. Häng med på en Discover Scuba Diving för att få en första inblick i hur det är att dyka. Du kommer att lära dig om de viktigaste reglerna när du dyker och få grundläggande kunskap om dykutrustning för att kunna göra detta dyk på ett säkert och lugnt sätt.

FÖRE DU GÅR I VATTNET

Provdyken gör vi i små grupper för att det ska kännas tryggt och säkert. Vi går tillsammans igenom grundläggande teori om dykning och utrustning innan det är dags att ta på den.

ÖVNINGAR & UPPLEVELSE

Provdyket gör antingen i en pool eller för ändamålet lämplig och skyddad dykplats utomhus. Först gör du några övningar tillsammans med instruktören för att sedan få simma omkring och uppleva undervattensvärlden. 

POOL

Att göra provdyket i pool är varmare och vattnet är klarare – vill du gärna testa men känner dig lite osäker är detta att föredra. Provdyken i pool görs under SSDK-Karlshamns klubbtider och du kommer att bli informerad om dykklubben och det utgår inte heller någon kostnad för provdyket

Navigering under dyk

UTE

Att dyka ute ger en bättre inblick i hur det är att dyka i Sverige, det finns mer att se om väder och förhållande tillåter det. 

CERTIFIKAT

Du kommer att få ett certifikat som bevis på att du genomfört ett provdyk. 

DSD utomhus
PRIS: 550 kr

FÖRE UTBILDNINGEN

FÖRKRAV

  • 15 år

Hälsa

Ni fyller i en hälsodeklaration för att fånga upp 

vad ingår

  • Allt nödvändigt kursmaterial och utrustning

vad BEHÖVER DU

  • Badkläder och handduk
  • Vara utvilad och ätit ordentligt

EFTER UTBILDNINGEN

  • Har du en större inblick i hur dykning fungerar och förhoppningsvis har du fått en mersmak av upplevelsen