Följ med oss för en veckas dykresa till röda havet

Den 11 november åker vi till Marsa Shagra i Röda Havet för att njuta av värmen och dykning på Eco Logdgens fantastiska husrev med möjlighet .
Vill du lära dig dyka – följ med oss för att ta ditt dykcertifikat i samband med resan.

Vad ingår?

I resepaketet ingår följande:

  • Direktflyg (Kastrup – Hurgada) och transer
  • 7 nätters Boende
  • Helpension – tre måltider med kaffe, te och dryck. 
  • 5 dykdagar med 2 guidade dyk första dagen
  • Obegränsat antal dyk på husrevet mellan 05.30 och 20.00
  • Miljöskatter och tillstånd
  •  Visum för nordiska medborgare

Vi reser med Diving Travel network

Vi fortsätter att resa med Diving Travel Network efter våra tidigare mycket lyckade resor ihop. I resan ingår det mesta i paketpriset och vi omfattas givetvis av resegarantin.

Vill du ta dykcertifikat

Kalle som är instruktör på LIKA Diving kommer att genomföra utbildningen med er.

Ni kan välja att genomföra er dykutbildning på två olika sätt – alternativ två kommer att ge er mer tid att uppleva det härliga revet i Marsa Shagra:

  1. Att gå hela kursen väl framme i Marsa Shagra.
  2. Genomföra teori och pooldyk i Sverige och de fyra Open Water dyken i Marsa Shagra.

Övrig information

Vid övriga frågor, tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

 

PRIS FRÅN 13 900kr

Marsa Shagra

Resa

Vi reser med direktfly från Kastrup till Hurgada. Flygresan tar ca. 5,5 timmar. Vi blir upphämtade på flygplatsen och transfern till Marsa Shagra tar ca. 3 timmar.

Boende

Standard Tent
Tält nära vattnet med havsutsikt. 3,5×3,5 meter storlek. Två enkelsängar, el, möbler och gemensamma badrumsfaciliteter.

– 13 900 kr (del i dubbelrum)
15 100 kr (singelrum)

Royal Tent
Royal Tent är det mest populära boendealternativ och en integrerad del av koncept Eco Lodge. Royal Tents är 5×5 meter och väl inredd med minikylskåp, fläkt, sittsäckar, bord och en sittgrupp bara några meter från stranden. Royal Tents är tillgängliga med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Royal Tents delar en gemensam badrumsfacilitet (Ta med egna handdukar för dusch och stranden).

– 14 300 kr (del i dubbelrum)
– 15 520 kr
 (singelrum)

Chalet Deluxe
Deluxe Chalet är stenhus med kupoltak. Alla rum har 2 terrasser på båda sidor med fantastisk havsutsikt på ena sidan och utsikt över de spektakulära bergen den andra sidan. Deluxe Chalets är 4×6 meter och har antingen dubbelsäng eller 2 enkelsängar. Garderob, sideboard, toalettbord, AC, digitalt värdeskåp, minibar, vattenkokare med kaffe och te finns på rummet. Deluxe Chalets har eget badrum och duschahanddukar finns på rummet. Strand-handdukar finns tillgängliga mot en avgift.

– 15 900 kr (del i dubbelrum)
– 17 980 kr
(singelrum)

Mat

Helpension ingår i vistelsen och inkluderar 3 måltider (frukost, lunch och middag) serveras som buffé. Till måltderna ingår också läsk, te och Nescafe. Utöver helpension kan man också köpa tilltugg från cafeterian. Italiensk pizza kan beställas från pizzaugnen i restaurangen.

Dykning

Det unika med Marsa shagra Eco lodge är deras privata korallrev (the house reef) samt deras dykprogram med obegränsat fria dyk på husrevet. Känslan att kunna planera egna dyk och dyka självständig utan guide är en av de faktorer som är mest uppskattad bland gästerna. Att kunna bestämma själv när man själv vill dyka bidrar till en avstressat dyk-semester och ultimat flexibilitet. Alla dykare får ett guidat orienteringsdyk på husrevet vid ankomsten, och då är du redo att planera och dyka själv för resten av din vistelse. Den enda gången du kommer att behöva passa en tid, är i fall du anmäler dig för att följa med på en organiserad utfärd utanför husrevet

Dela sidan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på telegram
Dela på email